DESPRE CONCURS

Programul factory by RAIFFEISEN BANK, aflat la cea de-a doua ediție, este un concurs online de finanțare pentru proiecte care vizează implementarea unei idei de afaceri / unui proiect de către întreprinderile mici și mijlocii.

Scopul principal al programului este acela de a încuraja spriritul antreprenorial, prin sprijinul financiar acordat întreprinderilor noi sau celor cu istoric scurt de funcționare, în vederea dezvoltării și implementarii unor proiecte de afaceri viabile.

Participanții sunt companii aflate in primul an de activitate sau care au până în 5 ani de activitate dar propun servicii sau produse inovatoare.

Perioada de desfașurare a programului este 12 februarie - 30 mai 2019 și constă în trei etape:

etapa 1: 12 feb - 31 mar

Consultarea materialelor informative și înscrierea în platformă a propunerilor de proiect, respectând condițiile de eligibilitate.

etapa 2: 1 - 21 apr

Evaluarea internă a proiectelor înscrise, de către reprezentanții băncii. În urma evaluării, vor fi selectate proiectele calificate pentru etapa a III-a. Acestea vor fi anunțate în săptămâna 22 – 26 aprilie 2019.

etapa 3: 3 - 30 mai

Sesiuni de susținere a proiectelor finaliste realizate de participanți în fața unui comitet de jurizare format din specialiști ai băncii și de reprezentanți ai mediului de afaceri local. În urma acestor sesiuni, comisia de jurizare va selecta proiectele admise pentru finanțare. Lista acestor proiecte va fi anunțată la data de 31 mai 2019.

gala factory: iunie

La finalul programului, se va organiza Gala factory, ceremonia de închidere a celei de-a doua ediții factory by RAIFFEISEN BANK, alături de cei selectați pentru finanțare și de către parteneri, eveniment care va avea loc în luna iunie 2019.

simulator
de credite

Consultă simulatorul de credite creat special pentru programul factory by RAIFFEISEN BANK.